Skip to main content

Naturporten er din gratis indgang til spændende viden om Danmarks natur.

Illustrationer af Kirsten Hjørne

Naturportens mange illustrationer er udarbejdet af Kirsten Hjørne. Kirsten er uddannet på Kunsthånderværkerskolen (Danmarks Designskole) i København og har arbejdet på Danmarks Radio, Grafisk tegnestue i TV-byen og i Aarhus. Nu driver hun sammen med sin mand, Erik Hjørne firmaet HjørneGrafik og Galleri Hjørne på Norddjursland. 

Kirsten arbejder med form, farve, lys og skygge i mange materialer, fx olie, acryl, kul, kridt, akvarel og gouache mm - ofte med udgangspunkt fra skitser on location. At eksperimentere frit med form og farve, eller male naturalistisk, er to forskellige ting, men det ene udelukker ikke det andet, tværtimod hænger tingene sammen.

Naturportens illustrationer kan købes til videre reproduktion ved henvendelse til Stonecom ApS.

Kontakt

Kirsten Hjørne
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
GALLERI HJØRNE, Strandvænget 3, Rygårdstrand, 8961 Allingåbro

 

 

Tekster af
Jørgen Steen

Naturportens tekster og pædagogiske indhold er udarbejdet af Jørgen Steen. Jørgen er oprindelig uddannet folkeskolelærer og arkæolog og har i mange år arbejdet som forlagsredaktør og fuldtidsforfatter med udgivelser inden for fagområderne geografi, biologi, samfundsfag og historie.

Jørgen driver firmaet StoneCom ApS, der udvikler nye materialer og webportaler til undervisningsbrug i primært Danmark og Grønland samt naturguides til Danmarks mange unikke biospots og geospots.
StoneCom ApS samarbejder med private og offentlige virksomheder og kommuner om udvikling af guides og materialer om naturen til brug i naturen. Naturportens foldetavler og plakater sælges bl.a. gennem firmaet Linaa A/S.

Naturportens illustrationer, fotos, aktivitetsark og øvrige materiale kan købes gennem Stonecom ApS. 

Kontakt

Jørgen Steen
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
StoneCom ApS, Slagballevej 16, 8740 Brædstrup