DELFINER

  • 

    Almindelig delfin

    Klik for at læse mere

    Almindelig delfin

    Klik for at læse mere
    • Levesteder: Kyst og hav
    • Længde: 200-250 cm
    • Vægt: 70-135 kg
    • Kuldstørrelse: 1
    • Antal kuld: 1
    • Drægtighed: 10-11 måneder
  • 

    Grindehval

    Klik for at læse mere

    Grindehval

    Klik for at læse mere
    • Levesteder: Kyst og hav
    • Længde: 380-630 cm
    • Vægt: 1,5-3,5 tons
    • Kuldstørrelse: 1
    • Antal kuld: 1 hvert femte år
    • Drægtighed: 12-16 måneder
  • 

    Hvidnæse

    Klik for at læse mere

    Hvidnæse

    Klik for at læse mere
    • Levesteder: Kyst og hav
    • Længde: 240-300 cm
    • Vægt: 180-350 kg
    • Kuldstørrelse: 1 unge
    • Antal kuld: Max 1
    • Drægtighed: 10-11 måneder
  • 

    Spækhugger

    Klik for at læse mere

    Spækhugger

    Klik for at læse mere
    • Levesteder: Kyst og hav
    • Længde (han): 510-980 cm
    • Længde (hun): 460-850 cm
    • Vægt (han): op til 9 tons
    • Vægt (hun) op til 5,5 tons
    • Kuldstørrelse: 1 unge
    • Antal kuld: 1 hvert femte år
    • Drægtighed: 15-18 måneder
  • 

    Øresvin

    Klik for at læse mere

    Øresvin

    Klik for at læse mere
    • Levesteder: Kyst og hav
    • Længde: 190-400 cm
    • Vægt (han): 150-650 kg
    • Kuldstørrelse: 1 unge
    • Antal kuld: 1
    • Drægtighed: 10-11 måneder